I år sto det italiensk meny, på maten for starten på påsken.
Felles middag med Helene og Johnny, ble en svært vellykket middag og en morsom lørdagskveld.
Felles middag med Helene og Johnny, ble en svært vellykket middag og en morsom lørdagskveld.
Anti Pasti
Bruschetta Agliate e Crostini
&
Bruschetta con prosciutto di Parma Parmegiano e rucola
Vin: Signore Strada Bianche
Bruschetta Agliate e Crostini
&
Bruschetta con prosciutto di Parma Parmegiano e rucola
Vin: Signore Strada Bianche
Her klargjøres pinjekjerner til Il primo
Rosmarin stekte poteter til Il secondo
Il primo
Parmesansufflè med parmaskinke,
saltrista oinjekjerner og fersk spinat i vinaraite.
Vin:
Barbera d Àlba
Annunziata 2009
Og Liersider passa jammen til alle rettene:-)
Kokk Knestang klargjør kjøttet til Saltimbucca
Skål!
Il secondo
Saltimbucca med rosmarinstekte poteter og salat
Saltimbucca med rosmarinstekte poteter og salat
Vin:
Chianti Classico
Costello Monsanto
Hviledrikk, for å skjerpe smaksløkene:-)
Sitronlikør
Il Limone
Flere som koser seg
Meny: spiserør
Dessert på gang
I store selskaps trengs også oppvaskhjelp
Carrera ser håpefull på de som jobber på kjøkkenet...
Il dolci
Ikke "pære Bell Helene", men
" Johnny tatt på fersken"
:-)
Fersken, mascarpone med kardemomme.
Akasiehonning og kjeks.
Il dolci
Ikke "pære Bell Helene", men
" Johnny tatt på fersken"
:-)
Fersken, mascarpone med kardemomme.
Akasiehonning og kjeks.
Vin:
Resiotto della Valpolicella
Noen kjeder seg og begynner og leke med bordpynten...
Flotte tullipaner fra gjestene:-)
Klare for quiz:-)
Meny:dyremuskel
Kozzz
Belva klarer og få plass i trauet..
Som mor..
...så datter
...så datter
Quizz på gang
Frokost palmesøndag:-)
Alle kvikke og raske...
GOD PÅSKE:-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar