lørdag 23. mars 2013

Italiensk aften på Henna

I år sto det italiensk meny, på maten for starten på påsken.
Felles middag med Helene og Johnny, ble en svært vellykket middag og en morsom lørdagskveld.
 
 Anti Pasti
Bruschetta Agliate e Crostini
&
Bruschetta con prosciutto di Parma Parmegiano e rucola
Vin: Signore Strada Bianche
 
 

 
Her klargjøres pinjekjerner til Il primo 

 Rosmarin stekte poteter til Il secondo 



Il primo
Parmesansufflè med parmaskinke,
saltrista oinjekjerner og fersk spinat i vinaraite.
Vin:
Barbera d Àlba
Annunziata 2009

Og Liersider passa jammen til alle rettene:-)
 Kokk Knestang klargjør kjøttet til Saltimbucca
 Skål!
Il secondo
Saltimbucca med rosmarinstekte poteter og salat
Vin:
Chianti Classico
Costello Monsanto

Hviledrikk, for å skjerpe smaksløkene:-)
Sitronlikør
Il Limone 

 Flere som koser seg 
 Meny: spiserør
 
 Dessert på gang

 I store selskaps trengs også oppvaskhjelp
 Carrera ser håpefull på de som jobber på kjøkkenet...

Il dolci
Ikke "pære Bell Helene", men
" Johnny tatt på fersken"
:-)
Fersken, mascarpone med kardemomme.
Akasiehonning og kjeks.
 
Vin:
Resiotto della Valpolicella 


Noen kjeder seg og begynner og leke med bordpynten...
Flotte tullipaner fra gjestene:-)
Klare for quiz:-)

 Meny:dyremuskel

Kozzz
Belva klarer og få plass i trauet..
 Som mor..
...så datter

 Quizz på gang

Frokost palmesøndag:-)
Alle kvikke og raske...
 
GOD PÅSKE:-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar